06 Αυγούστου 2012

Χρονομέτρηση (...το ασάλευτο παρόν)










Χρονομετρούμε τις μέρες
αφήνοντας να μας χρονομετρήσουν
κι αυτές…
Έτσι "μηδενίζεται" ο χρόνος,
έτσι μένουν ίδιες οι στιγμές…

5 σχόλια:

  1. καλή εβδομάδα να έχεις :D
    έβαλες σκέψεις...όλα πάντα στο μηδέν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εναλλακτικός τίτλος: (για να γίνω πιο σαφής)

      "Το ασάλευτο παρόν"

      (τώρα είμαστε εντάξει;..)

      Διαγραφή
    2. και πριν σαφέστατος ήσουν μόνο που με αυτόν τον τίτλο πόνεσες την αλήθεια μου λίγο παραπάνω.με πονάει αυτό το μηδέν που είναι ίδιο με κύκλο.
      άλλες φορές το συμμερίζομαι κι άλλες πάλι αναρωτιέμαι μήπως το δημιουργώ από φόβο.σαν να ακυρώνω τη δύναμη όλων των στιγμών που μπορεί να προκαλέσουν μια κάποια αλλαγή ίσως.

      Διαγραφή
    3. Μην το ψάχνεις και πολύ, άστο να πάει όπως πάει.
      Κι ο φόβος κ' η απογοήτευση κ' η απόγνωση, συναισθήματα είναι παρεξηγημένα, τόσο όσο δεν τους αξίζει, από μας τους ανθρώπους.
      Απόλαυσε τα κι αυτά όπως τ' άλλα, τα "καλά"...έχουν κι αυτά τη γλύκα τους...πίστεψε με.
      Αυτό ακριβώς λέω τόσο καιρό (σ' αυτό το μπλογκ)και ελάχιστοι το 'χουν καταλάβει, η ζωή μας τα 'χει όλα και τα "καλά" και τα "κακά" συναισθήματα, σε μερικούς τυγχάνει να μονοπωλούν ή να είναι περισσότερα τα "κακά", τι να κάνουμε τώρα!
      Αυτός ο "εξορκισμός" τους,από μερικούς, με εκνευρίζειαφάνταστα.
      Κι ενώ το ξέρουν, το νιώθουν κι αυτοί, πως τα πράγματα έτσι είναι, γιατί δεν μπορεί να 'ναι αλλιώς, αρχίζουν και κολλάνε ταμπέλες, ο πεσιμιστής, ο καταθλιπτικός, ο νεκρένιος, ο κηδείας κ.α.
      Και ξεχνούν πως όλοι "νεκροθάφτες" είμαστε στο τέλος, του εαυτού μας, αυτών που κάποτε νιώσαμε, δημιουργήσαμε, ζήσαμε...
      Σ' ευχαριστώ που μου 'δωσες την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω αυτό το ζήτημα, κάτι που δεν είχα κάνει μέχρι τώρα direct(που λένε και στα ελληνικά!)

      Διαγραφή